søndag den 20. marts 2011

NOTD: OPI - Meet Me on the Star Ferry + Wet n Wild Kaleidoscope

Hej!
Det var meningen at jeg skulle opdatere bloggen i går, men så da jeg ville gøre det, virkede nettet pludselig ikke :( Men så får i bare en NOTD i dag i stedet :)
Jeg købte en ny neglelak i går, Wet n Wilds Kaleidoscope, som er en glitter med holografiske glitterstykker.. Den minder mig utrolig meget om en sølv Teenage Dream :-)
Under Kaleidoscope har jeg Meet Me on the Star Ferry som er en øøh... hmm... lilla, brun øøh? Kan faktisk ikke forklare hvordan den ser ud :O Den er lidt lysere i virkeligheden end på billedet. Men farven passer fint.
Hav en god søndag!
Btw, er der noget andet I vil se på bloggen end NOTDs? Hvis ja, hvad? :)
Og lige en  ting mere, Entourage stainede mine negle SÅ SÅ meget! Heldigvis plejer det at komme hurtig af mine negle, og der sker ikke noget ved det, hvis jeg tager en ny lak på, selvom de er stainede, men det er stadig træls ):

Hello!
I bought a new polish yesterday. Wet n Wild's  Kaleidoscope, which is a glitter with holographic glitters. It reminds me of a silver Teenage Dream :-)
Under Kaleidoscope, I have Meet Me on the Star Ferry, which is a ... uhm.. purple, brown? I really can't describe it! :O It's a bit lighter in real life, than on the picture.
Have a great Sunday!
Btw, do you want to see anything else on this blog than NOTD's? If yes, what? :)
Oh and one more thing, Entourage stained my nails SO SO much! :( Luckly it goes off my nails fast, and it doesnt matter if I put a new polish over my stained nails, but it still sucks! ):
3 kommentarer:

  1. Kaleidoscope er en fed topcoat! :) Hmm, det ville da være sjovt at se nail art og den slags, men det er fuldstændig op til dig om du har lyst jo :) Jeg elsker generelt bare at se billeder af lakker!

    SvarSlet
  2. Nail Crazy: Thanks! :)
    Jette: Ja, en rigtig fed topcoat :) Og ja, jeg er også selv rigtig glad for at se billeder af lakker!

    SvarSlet