tirsdag den 5. juli 2011

My Bunnies - Also knows as my bitches or divas! ;-)

 Hejsa!
 Da jeg nu ikke kan poste NOTD's og Jette gerne vil se mine to bitches, tænkte jeg at jeg lige vil lave en post  med dem. De billeder hvor der ikke er noget tekst til, er af Freja (also known as: bejbub, puttegris, den meget kælne og diva-agtige kanin - selvom hun er meget engel-agtig ud på billederne.) Og de billeder hvor der er tekst til, er selvfølgelig af Isabella (also known as: belbub, bella, bassemand, bubeb, kaninen som er meget hyper og glad - og i nogen tilfælde lidt kælen) :-) De er begge hermeliner! :-)
Hav en god tirsdag!

Hi!
As I can't post NOTD's, and Jette wanted to see my two bitches, I decided to make a post about my bunnies. The pictures with text are of Isabella (also known as: belbub, bella, bassemand, bubeb, the bunny who is very hyper - and a bit cuddly at times), and the pictures without text are of course of Freja (also known as: bejbub, puttegris, the very cuddly bunny, and the bunny who is such a diva - even though she looks so sweet and angel-like on the pictures ;-))

Have a great day! :-)


^ Isabella :-)

^ Isabella :-)

^ Isabella :-) Oh, and if you're wondering why there is so many pics of Freja, it's because it's really hard to get pictures of Isabella, as she is so hyper! :-) 

4 kommentarer:

 1. OMG hvor er de skønne!!! Gud, hvor er de dejlige at se på <3 Billede nummer 2 af Freja er SÅ kært; hendes udtryk er bare så priceless! Bor de sammen?

  Er også helt tosset med farven, min lille Vuk er samme farve :)

  SvarSlet
 2. Nail Crazy: They CAN be cute... jk ;)
  Jette: Freja har mange interessante udtrykke... og de bliver mere interessante med den der store dobbelhage hun har. :P Nej, de bor ikke sammen. Det har de ikke gjort siden de blev kønsmodne. De blev desværre lidt for glade for at genere hinanden. :D Freja hun kan dog være lidt af et problembarn engang i mellem. Hun er nemlig ikke så glad for fremmede mennesker. Men fremmede mennesker er glade for hende, da hun SER så lille (Freja er dobbelt så lille som Isabella) og sød og innocent ud. Så hun kan finde på at nappe til dem, hvis de hilser. Det endte med at vi måtte sætte et skilt på hendes bur hvor der står "I may be cute, but I can still bite." :P

  SvarSlet
 3. Haha, så kan folk lære at stikke fingrene for langt frem ;) Det er altså rigtig kært at hun har temperament.

  Jeg bliver i totalt godt humør når jeg ser det billede af Freja, hendes udtryk er bare så genialt!

  SvarSlet