torsdag den 23. juni 2011

NOTD: Essie - Tart Deco + Silver Shatter

Hejsa!
Håber I har haft en god uge indtil videre.
Det her billede er taget for lidt tid siden, men better late than never. Lige nu har jeg Essie's Lilacism på. Ville give den endnu en chance. Og seriøst, ved ikke hvad der skete med den første gang jeg tog den på, men nu elsker jeg den virkelig. Den er nem at tage på, og der skal kun to lag til. Ved ikke om det er fordi at jeg har klippet mine negle kortere nu? :P
Tart Deco er en coral-orange color, som er rigtig fed nu til sommeren. Jeg har et lag af Tart Deco på billedet, og et lag af Silver Shatter.
Hav en god i morgen! ;)

Hi!
I hope you all have had a great week so far.
This picture is taken a while ago, but better late than never. Right now I am wearing Essie's Lilacism. I wanted to give it another chance. And seriously, I don't know that happend to it the first time I tried it, but now I adore it. It easy to apply, and you only need two coats. I don't know if it helped that I cut my nails shorter? :P
Tart Deco is a coral-orange color, which is really great for the summer. I am wearing one coat of Tart Deco and one of Silver Shatter on the picture. :)
Have a great tomorrow! ;)Sorry for the bad quality, this picture is taken on my phone..

3 kommentarer:

  1. Tart Deco er på min watchlist på Ebay - den er så smuk :) Silver shatter ser godt ud sammen med!

    SvarSlet
  2. Jette: Den er virkelig smuk. Men man skal lige tage hensyn til at den ser lysere ud når man kigger på nogle af de swatches der findes. :)

    SvarSlet
  3. great color combo, and this shatter crackles really nice, better than other silvers i've seen :-D

    SvarSlet