søndag den 13. februar 2011

NOTD: IsaDora Grafitti Nails!

Hej!
Jeg følte ikke rigtig at jeg ville tage en ny neglelak på i dag, men jeg ville stadig have lidt "nyt" på min negle. Først overvejede jeg at tage nail stickers på, men endte med at tage IsaDoras Grafitti Nails i 802 White Art. Det ser faktisk ret fedt ud med OPIs Russian Navy indenunder, jeg fik endda komplimenter på det. :)

Hi!
I didnt feel like putting on a new color today on my nails, but I still wanted a little "new" on my nails. First I wanted to take some nail stikers on, but then I decided to put on IsaDora's Grafitti Nails in 802 White Art. It actually looks nice with OPI's Russian Navy under it. :)

Jeg tog tynde lang på de fleste af mine fingre.....
I put thin layers on most of my nails.....
.....undtagen på 2 af mine negle på højre hånd :P Jeg ved ikke helt hvilket jeg bedre kan lide endnu. Hvad kan I bedst lide?
.....except on 2 of my nails on my right hand :P I don't know which I like the best yet. What do you like the best?
Sådan ser min ene tommelfinger negl ud....
This is how one of my thumb nails look like....
.....mens den anden ser sådan her ud, fordi den knækkede :( Jeg kan virkelig ikke lide at knække en negl, men det tror jeg faktisk ikke at der er nogen der kan :P Jeg overvejer at klippe den anden ned, men tør ikke rigtig, da de vokser så langsomt!
....and this is how the other looks like. It broke :( I hate breaking my nails, but I dont actually think that anyone likes it. :P I'm thinking of cutting the other one down, but I don't dare to do it. They grow so slow.


Og så lige et lidt random spørgsmål, men er der nogen der ved om Gosh Rainbow er udgået? Jeg har ikke kunne finde den i nogen Matas indtil videre! 
Håber I har haft en super dag! :)

And then a random question, but does anybody know if Gosh Rainbow is dicontinued? I havent found it anywhere yet!
I hope you had a great day! :)

2 kommentarer:

  1. Rigtig fed kombination :) Personlight kan jeg bedst lide store crackles, men de små er også rigtig søde - det er en smagssag og synes det er fedt man kan variere :)

    Jep, er desværre bange for at Rainbow er udgået - alle Matas i nærheden af mig har fjernet den fra hylderne og ét sted fandt jeg nogen stykker sat ned til halv pris (så man lige mig hamstre, haha!). Måske kan du finde den sat ned engang, min lokale matas sætter somme tider en kasse frem med udgåede farver, og håber da den dukker op dér så jeg kan loote til giveaways og deslige :)

    SvarSlet
  2. Jette: Mange tak for kommentaren :) Jeg er ikke helt sikker på hvilket jeg bedst kan lide, men jeg synes i hvert fald at det ser fedt ud når de er blandet :)
    Så må jeg ned i alle de Matas butikker vi har her, for at se om jeg finder Rainbow i sådan en kasse, for det er en virkelig flot neglelak ;-)

    SvarSlet