onsdag den 16. februar 2011

I bought a new nail polish! :-)

Hej!
I dag var jeg var nede i alle de Matas'er vi har her i byen, og ingen af dem havde Gosh Rainbow. Så surt! Jeg havde virkelig håbet på at de havde den, selvom den er udgået (og det er Holographic forresten også. Jeg sendte en email til Gosh for at høre dem ad om Rainbow og Holographic er udgået, og det er de begge) ! :(
Jeg fandt dog en anden neglelak i stedet. Wet n Wild: Megalast nail color i E205A Sugar Coat. Det er en lys pink, som jeg kan have på når jeg gerne bare vil have lidt farve på mine negle. Der skal dog en del lag på før man ikke kan se neglen mere, men det generer mig ikke, hvis man kan se lidt af neglen. :-) Den koster 40 kr og kan fås i Føtex (og jeg tror også at den kan fås i Bilka) :)

Hi!
I was for a hunt after Gosh Rainbow today, but I didnt find it anywhere :( I was really hoping to find it, even though it's discontinued! And btw, holographic is, too! I sent an email to Gosh, and they told me that they were both discontinued. :(
But I found an other nail polish, that I wanted to get. Wet n Wild: Megalast nail color in E205A Sugar Coat. The color is perfect when I want a little color on my nails, but not too much. It needs a few layers though, but that doesnt bother me. :) 

Wet n Wild - E205A Sugar Coat. Sorry that the picture is a bit blurry.

3 kommentarer:

 1. Sikke en skam at Holographic udgår :/ Det er en af de bedste sølv holos der er! Butikkerne omkring mig har endnu ikke smidt den af displayet, så den er stadig til at opdrive... håber at fange den på tilbud snart :)

  Rigtig sød farve til at peppe neglene lidt op med :) WnW laver nogle gode lakker til prisen! Fedt med endnu et discount-mærke i danske butikker :)

  SvarSlet
 2. Ja, jeg håber også at den kommer på tilbud på et tidspunkt, for så kunne jeg da godt finde på at købe et par stykker af den, for den jeg har, har jeg allerede brugt halvdelen af. :)

  SvarSlet
 3. Den er også rigtig god til stamping :)

  SvarSlet