tirsdag den 17. maj 2011

I'm back + a NOTD :)

Hejsa! Er det længe siden, eller er det længe siden? :P Det var faktisk meningen at jeg skulle skrive hvorfor jeg ikke kommer til at blogge i omkring en uge, men så fik jeg altså travlt. Så lad os spole tiden tilbage til mandag morgen d. 9/5. Jeg skulle til Bornholm den dag, men jeg havde regnet med at nå at lave en lille post dér om morgenen, men lige pludselig fik jeg altså skide travlt (for at sige det ligeud) og var der 2 min før toget kørte. Jeg kom hjem i weekenden, og har altså været ret træt (Jaja, dårlig undskyldning :P) indtil i dag. Så nu er jeg tilbage. Så grunden til at jeg har været væk er altså fordi jeg var på en lille uges ferie på Bornholm. Men det var nu er ret så skøn tur. Og vejret var varmt og rigtig skønt. :) Så kommer man så hjem her til Jylland igen, hvor det stadig er skide koldt, og det regner og blæser hele tiden, men det er jo så en helt anden historie. :P Men altså, I'm back! :)
   Jeg bestilte China Glaze's Matte Magic top coat fra Smartgirl.dk, sammen med noget andet tøj, i lørdags og jeg fik det så her i dag! Og jeg må skam sige at den top coat virker rigtig fint. Jeg ved ikke med holdbarheden endnu, men det skal jeg nok opdatere jer om senere.
   Min NOTD består af Maybelline's Mellow Mauve, Wet n Wild's Halucinate, og så den der CG matte top coat. Det ser faktisk ret fedt ud. :-) Jeg overvejer at droppe min meget ønskede Zoya Mod Mattes lakker, nu når jeg har fået den her top coat, men nu må vi jo se, for de er altså lidt hard to get når man ikke er vild med at bestille fra ebay. :)
   Hav en god aften! :)

Hi everyone! To make a long story short, I have been on a vacation for almost a week. I thought that I had the time to update this blog before I left that day, but suddently I had to hurry up, and arrived at the train station 2 minutes before the train left. But I had a great vacation, and I am back now. :)
   I ordered China Glaze's Matte Magic top coat a few days ago, and I must admit that I am pretty impressed with it. I don't know how long it lasts yet, but i'll promise to update you about that.
   My NOTD is Maybelline's Mellow Mauve, Wet n Wild's Halucinate and the CG matte top coat. It actually looks kinda cool. I'm thinking about not buying my very wished Zoya Mod Mattes polishes, because I have got this top coat now, but I don't know yet. :) I want the polishes really bad, but they are so hard to get for me, because I am not a fan of ordering from ebay! 
   Have a great night! :)
2 kommentarer:

  1. Velkommen tilbage! :) Jeg var inde på din blog for et par dage siden for at se om jeg havde misset et indlæg; der havde været så stille ;)

    Glimmer + mat = win <3 Rigtig sød kombo.

    SvarSlet
  2. Jette: Tak :) Jeg kan virkelig også godt lide komboen :)

    SvarSlet