mandag den 11. april 2011

I'm back: New polishes + NOTD :)

Hejsa!
Sorry at jeg ikke opdaterede i går, men efter at have fløjet og siddet i bil i 2 timer med 39 graders feber og forfærdelig hovedpine, så orker man altså ikke lige at tænde computeren. Håber I forstår. :)
Jeg købte 8-9 lakker i Finland. 2 af dem til en veninde. Grunden til at der står 8-9 styks, er fordi jeg ikke helt kan finde ud af om jeg mangler én. Jeg har en følelse af at jeg mangler en neglelak, men man kan jo aldrig vide om det bare er skøre mig der tror det, eller om jeg virkelig mangler en. :-) Mon ikke jeg finder den snart, hvis jeg mangler en. ;-) Og så købte jeg en hånd creme og en cuticle oil. :)
Btw, så klippede jeg mine negle ned igen, lige efter jeg tog billederne... Problemet er at jeg har klippet dem alt ALT for korte!! :(
Hav en god mandag!

Hello!
I am sorry that I didn't update yesterday, but after I had been on a airplane and been in the car for two hours with fever and a horrible headache, I didn't really feel going on the computer. I hope you understand. :)
I bought 8-9 polishes in Finland (I am not sure if I am missing a polish or not, so that is why I have written 8-9 polishes ;-)). Two of the polishes is for one of my friends. :) I also bought a hand cream and a cuticle oil. :)
Btw, i cut my nails short again, right after I took the pictures... The problem is that i cut them way WAY too short! :(
Have a great Monday!

OPI - DS Reserve. Åh, I skulle have set mit ansigt den gang jeg så den i butikken. Det er én af de mange DS lakker som jeg ønsker mig. Måtte desværre betale ret meget for den :( 19,50€. Men det er heldigvis det hele værd. :)
OPI - DS Reserve. You should have seen my face when I saw it in the store. Reserve is one of the many DS polishes that I want. :-) I unfortunately had to pay 19,50 € for it :( But it's luckily worth it. :)
Models Own - Fluro' Orange. It's a neon, so it dries matte.

Hello Kitty by H&M - I love Candy

Miss Selene - 184 & 186. I also bought these for my friend. 

Rimmel - Strawberry Fizz. It's smells really good when it dries. :)

Og så nogle ret så dårlige swatches. Håber de er ok alligevel. :)
And then some bad swatches. But I hope that they're fine for now. :)

OPI's Avojuice in Berry Juice. :)

And then a cuticle oil. :)

5 kommentarer:

 1. Wow, DS Reserve er smuk! :) Og de to glitter lakker du købte ser sjove ud, glæder mig til at se dem "in action" ;) Håber du har fået det bedre!

  SvarSlet
 2. Love your mani polish...and your new polishes are awesome! :)

  SvarSlet
 3. Those swatches were creative! I've never seen them done that way! that OPI- DS reserve is hot!

  SvarSlet
 4. Skal så meget ha den fra OPI :D

  SvarSlet
 5. Jette: Ja, den er virkelig smuk! Og tak, jeg har fået det en del bedre! :)
  Natalie: Thank you so much! :)
  Lenae: Haha, thanks! :) And yeah, Reserve is really awesome!
  Kathrin: Ja! Den er så flot! :D

  SvarSlet