Sider

mandag den 28. februar 2011

I bought 3 new nail polishes :)

Hej alle!
Jeg så i et Matas blad at de havde alt Gosh sat 40%, og så tænkte jeg at jeg måske kunne være heldig og finde Holographic, og det gjorde jeg sørme! Så nu har jeg 2 af dem, hvilket er jo rart da den er udgået, så skal jeg jo ikke spare så meget på den ;-) Da neglelakkerne nu var sat ned, så tænkte jeg om jeg måske skulle snuppe en til, og det gjorde jeg :) Det blev Gosh 564 Golden Dragon. Det er en meget smuk mørkegrøn-agtig farve med grøn og guld shimmer.
Også et par uger siden, da jeg var i Matas, fandt jeg også et par Maybelline lakker sat 50% ned. Endte med at købe Maybelline 650 Midnight Blue.
Det er meget rart at finde lakker på tilbud. Gosh lakkerne kostede btw 36 kr! Billigt J

Som i kan se, så har jeg Teenage Dream på, igen, igen, igen! :D

Hello!
I bought Gosh 549 Holographic today. So now I have two of the Holographic polishes :-) And when the polishes was on sale (40% off) I thought that it wouldnt hurt anyone if I bought another Gosh polish. So i decided to get 564 Golden Dragon. Its a green polish with some green and gold shimmer in it. Its beautiful. 
Also, a few weeks back I bought Maybelline's 650 Midnight Blue! It was also on sale. 50% off.

As you can see, I'm wearing Teenage Dream, again, again, again! :-)


fredag den 25. februar 2011

NOTD: Barry M - 304 Mint green + IsaDora Grafitti Nails

Åh, hvor jeg ville ønske at jeg havde mere tid til at opdatere bloggen. Jeg er dog ret sikker på at jeg ikke har tid i hele næste uge, og de første 2 dage af uge 10 til at opdatere, så jeg laver højst sandsynligt nogle indlæg her i weekenden, og så poster dem senere i ugen. :) Men efter skal jeg nok begynde at poste noget mere ;-) Mit mål er dog lige nu at få uge 9 + noget af uge 10 til at blive overstået hurtigts muligt.....
NOTD: Som i kan se er det Barry M's Mint Green med IsaDoras sorte grafitti neglelak oven på :) Jeg kan virkelig godt lide hvordan det ser ud :)
Hav en super weekend!

I wish I'd have more time to update my blog. I'm pretty sure though, that I have no time to update this blog the next 9-10 days. So I'm going to make a few posts this weekend, and post them next week, so you at least get something on this blog :-) My goal right now though is to get week 9 + 10 to go fastest as possible....
NOTD: As you can see, it is Barry M's Mint Green with IsaDoras Grafitti Nails over it. :) I actually like how it looks. 
Have a great weekend!


Mint Green without Grafitti Nails over it. You could see the true color the best, when the picture was blurry :)

mandag den 21. februar 2011

NOTD: Maybelline - 54 Cherry Sweet

Hej alle!
Sorry at jeg har ikke har skrevet noget på bloggen siden fredag. 
Nød mine 2 sidste dage af min ferie, før normal hverdag startede igen! Hvorfor er det altid at ferier går så hurtigt?! :(
Men jeg skulle egentlig også bare nyde denne her uge, for uge 9 og noget af uge 10 kommer til at være så stressende, at jeg ikke engang orker at tænke på det. Det er virkelig de to uger jeg har frygtet siden sommerferien sluttede.
Nå, nok med brokkeriet. Her er min NOTD. :) Som i sikkert har fundet ud af, er det Cherry Sweet fra Maybelline. Det er en pink farve med rød undertone, og der er shimmer i.
Håber at I har haft en god dag! :) Og tak til dem der follower mig! Det er rigtig sødt af jer. :)

Hi!
I'm sorry that I haven't been posting anything these past 3 days. I've been enjoying the last two days of my holiday. 
But I should probably still just enjoy this week, because week 9 and a few days of week 10 is going to be so stressful that I don't actually even want to think about it.
Enough of the complaining. Here's my NOTD. :) As you can see, it's Maybelline's Cherry Sweet. It's a pink color with some red undertones in it. And it also haves some shimmer in it.
I hope you've had a great day! :) And thank you to everyone who is following me. Its very sweet of you!



fredag den 18. februar 2011

Pictures of the glitter polishes ;-)










A little haul!

Helt skuffende blev turen til Tyskland dog ikke, jeg kom hjem med 4 neglelakker! Black Onyi Glitter Nail Polish, Maybelline Colorama - 54 Cherry Sweet, IsaDora Grafitti Nails - 801 Black Tag og ....... OPIs TEENAGE DREAM!!!!!! <3 Neglelakken er helt klart de 16,50 € værd, så hvis du nogensinde ser den, og du ikke har den, så køb den!
Der kommer bedre billeder af neglelakkerne, enten i aften eller i morgen :-)

My trip to Germany wasn't disapponting. I bought 4 nail polishes there. Black Onyi Glitter Nail Polish, Maybelline Colorama - 54 Cherry Sweet, IsaDora Grafitti Nails - 801 Black Tag and ........ OPI's TEENAGE DREAM!!!!!! <3 The nail polish is definitely worth the 16,50 €, so if you see it, buy it! Im gonna post better pictures of the polishes either today, or tomorrow! :-)


<3

onsdag den 16. februar 2011

I bought a new nail polish! :-)

Hej!
I dag var jeg var nede i alle de Matas'er vi har her i byen, og ingen af dem havde Gosh Rainbow. Så surt! Jeg havde virkelig håbet på at de havde den, selvom den er udgået (og det er Holographic forresten også. Jeg sendte en email til Gosh for at høre dem ad om Rainbow og Holographic er udgået, og det er de begge) ! :(
Jeg fandt dog en anden neglelak i stedet. Wet n Wild: Megalast nail color i E205A Sugar Coat. Det er en lys pink, som jeg kan have på når jeg gerne bare vil have lidt farve på mine negle. Der skal dog en del lag på før man ikke kan se neglen mere, men det generer mig ikke, hvis man kan se lidt af neglen. :-) Den koster 40 kr og kan fås i Føtex (og jeg tror også at den kan fås i Bilka) :)

Hi!
I was for a hunt after Gosh Rainbow today, but I didnt find it anywhere :( I was really hoping to find it, even though it's discontinued! And btw, holographic is, too! I sent an email to Gosh, and they told me that they were both discontinued. :(
But I found an other nail polish, that I wanted to get. Wet n Wild: Megalast nail color in E205A Sugar Coat. The color is perfect when I want a little color on my nails, but not too much. It needs a few layers though, but that doesnt bother me. :) 

Wet n Wild - E205A Sugar Coat. Sorry that the picture is a bit blurry.

søndag den 13. februar 2011

NOTD: IsaDora Grafitti Nails!

Hej!
Jeg følte ikke rigtig at jeg ville tage en ny neglelak på i dag, men jeg ville stadig have lidt "nyt" på min negle. Først overvejede jeg at tage nail stickers på, men endte med at tage IsaDoras Grafitti Nails i 802 White Art. Det ser faktisk ret fedt ud med OPIs Russian Navy indenunder, jeg fik endda komplimenter på det. :)

Hi!
I didnt feel like putting on a new color today on my nails, but I still wanted a little "new" on my nails. First I wanted to take some nail stikers on, but then I decided to put on IsaDora's Grafitti Nails in 802 White Art. It actually looks nice with OPI's Russian Navy under it. :)

Jeg tog tynde lang på de fleste af mine fingre.....
I put thin layers on most of my nails.....
.....undtagen på 2 af mine negle på højre hånd :P Jeg ved ikke helt hvilket jeg bedre kan lide endnu. Hvad kan I bedst lide?
.....except on 2 of my nails on my right hand :P I don't know which I like the best yet. What do you like the best?
Sådan ser min ene tommelfinger negl ud....
This is how one of my thumb nails look like....
.....mens den anden ser sådan her ud, fordi den knækkede :( Jeg kan virkelig ikke lide at knække en negl, men det tror jeg faktisk ikke at der er nogen der kan :P Jeg overvejer at klippe den anden ned, men tør ikke rigtig, da de vokser så langsomt!
....and this is how the other looks like. It broke :( I hate breaking my nails, but I dont actually think that anyone likes it. :P I'm thinking of cutting the other one down, but I don't dare to do it. They grow so slow.


Og så lige et lidt random spørgsmål, men er der nogen der ved om Gosh Rainbow er udgået? Jeg har ikke kunne finde den i nogen Matas indtil videre! 
Håber I har haft en super dag! :)

And then a random question, but does anybody know if Gosh Rainbow is dicontinued? I havent found it anywhere yet!
I hope you had a great day! :)

fredag den 11. februar 2011

Update and NOTD!

Jeg har været væk i lidt tid, da min oplader til min bærbar gik i stykker i søndags! :( Men jeg er heldigvis back med en NOTD, da jeg blev træt af at have nøgne negle hele tiden, selvom de ikke er for lange lige nu.. :)

Billedet er ikke særlig tydeligt, eller jo, men farverne er lidt off, men altså det er OPIs Russian Navy... eller næsten. Jeg lakerede Rimmels Blue My Mind på i går, men blev allerede træt af den i dag, så jeg puttede OPIs Russian Navy over. :)

I've been gone for a while, because my laptop charger broke last sunday :( But now i'm back with a NOTD, cause i got really bored of naked nails, even though my nails arent too long yet.. :)

The picture is not too clear, but the nail polish is OPI's Russian Navy... or almost. I put Rimmel's Blue My Mind on yesterday, but i got bored of it today, so i put OPI's Russian Navy over it :)

lørdag den 5. februar 2011

New blog!

Hejsa! Jeg har længe haft lyst til at lave en ny blog, og endelig har jeg så lavet en. Bloggen kommer selvfølgelig til at handle om neglelak. Der kommer bl.a. til at være NOTD's, Hauls (altså når jeg har købt nogle nye neglelakker), anmeldelser og en masse andet der har med neglelak at gøre.
Jeg har ikke neglelak på pt da jeg har været så uheldig og knækket 3 af mine negle, på de sidste par dage. Så der går lige et stykke tid før der kommer NOTD's. Men jeg har dog stadig nogle idéer til hvad jeg vil have op på bloggen, selvom det ikke er NOTD's. Jeg har bl.a. tænkt mig at lave en anmeldelse af Sally Hansens Natural Nail Growth Activatior, da jeg for ca 1½ uge siden klippede alle mine negle meget korte (undtagen mine tommelfinger negle). Men nu ikke mere om det, for ellers ender det med at jeg næsten ikke noget at skrive, når jeg endelig skal lave anmeldelsen ;-)  Update: Jeg ved alligevel ikke helt hvornår det bliver endnu, da jeg har en masse andet jeg gerne vil have op på bloggen :)
Btw, det i ser på billedet, er mine nytårs-negle. Jeg tænkte at det ville være rart med et billede (selvom det nu er lidt over 1 måned gammelt).

Jeg håber at I får en super lørdag.

Hi! For a long time, I've wanted to make a new blog, and finally I've made one. This blog is gonna be all about nailpolish, my lovely obsession. :-) I'll mostly post NOTD's, hauls and reviews. Sometimes there will also be some other posts, but still about nailpolish of course. ;-)
I already have some ideas of what I want to post the next couple of days. One of the posts will be about the Sally Hansen Natural Nail Growth Activator.  Update: Now i'm actually not that sure of when I'm going to post that, because I have a lot of other ideas and posts that i wanna post on this blog :)
Btw, what you see on the picture is my New Year's nails. Even though New Year was over a month, I thought i'd be nice with a picture.


Have a great day!